Всичко за Вашата фотосесия

Какви модели са подходящи

Фотосесиите за Photo Art Album акцентират изцяло върху Вас, затова от значение са естествената красота, излъчване и изражение. В известен смисъл това е вид актьорска игра пред камера, затова винаги е интересно и забавно. Дори да нямате опит, преди и по време на снимките ще научите всичко необходимо, стига да сте сериозни. Ако имате интересни умения (гимнастика, спорт, балет), това очевидно Ви дава възможност за по-разнообразни фотосесии. Непременно разкажете за себе си и пратете ясни актуални снимки, които Ви показват в естествен вид. Ако сте професионален модел, добавете линк към портфолиото си.

Всички фотосесии са само за навършили 18 г, които нямат нужда от придружител. От Вас се очаква професионално отношение, каквото получавате. Студиото не е агенция. Ако имате договор с подобна, изцяло Ваш ангажимент е да се консултирате преди да кандидатствате.

Какво е Model release

Всяка фотосесия се провежда само с Вашето писмено разрешение. Това е гаранция, че снимките са направени с Вашето съгласие и разрешавате използването им.

Забранена е всякаква обидна или злепоставяща употреба на изображенията.

Как да участвате

Изпратете полароиди »